3.jpg
 

OM OSS

Vi er et ungt og ambisiøst arkitektkontor med base i Oslo. Likevel har vi bred kompetanse innen arkitektur og byggesak - og samlet nærmere 15 års erfaring. Utfallet av dette er et stort og godt nettverk av ulike samarbeidspartnere og tilbakevendende klienter.

Bakgrunnen vår er differensiert med internasjonal påvirkning. Entusiasmen rundt de ulike delene av faget er stor. Likevel er det boligsegmentet, i Oslo og omegn, som er blitt viet mest av vår tid. Vi er aller mest opptatt av at kundens ønsker og behov blir stilt i første rekke, men videre at arkitekturen er stedstilpasset på en slik måte at den blir sentrum i en naturlig [kont'ekst].

Vi er ambisiøse og motiverte til å arbeide hardt for å oppnå de beste resultatene, og med den generelle oppfatning av at det som best kjennetegner et vellykket prosjekt er følelsen av en ryddig prosess - men ikke minst de små detaljene.

Vi har gjennomført en rekke gode prosjekter, både med rolle som ansvarlig søker og ansvarlig prosjekterende innen arkitektur. Vi er godkjent av Direktoratet for Byggkvalitet med  sentral godkjenning innen tiltaksklasse 2 som ansvarlig søker og arkitekturprosjektering.

Vi tar på oss alle typer oppdrag, store som små, så lenge ambisjonen som et utgangspunkt er å lage gode og spennende rom!


20190117_151616.jpg

Bildet over er hentet fra et rehabiliteringsprosjekt i 2018, hvor èn av oss bor. Huset er bygget rundt en laftet konstruksjon - som sin tid fungerte som en husmannsplass tilhørende Skøyen hovedgård. I 1964 gjorde den norske båtdesigneren Jan Herman Linge dette til sitt hjem - ved å tilføre to tilbygg og et påbygg. I år er huset etterisolert utvendig med ny kledning samt gitt visse oppgraderinger innvendig. Ambisjonen har vært å introdusere moderne elementer som en kontrast til det som har et 'historisk' preg slik at disse sammen kan harmonere. Hunden på bildet er 'Hannah' - og er en del av husholdningen.

Bildet til høyre er hentet fra et rehabiliteringsprosjekt i 2018 hvor den andre av oss bor. Leiligheten på Sagene var opprinnelig en ett-roms med separat kjøkken, som ofte var vanlig da disse bygårdene ble bygget. Kjøkkenet har blitt flyttet til stuen for å lage et stort allrom og samtidig få et eget separat soverom. Det er lagt mye vekt på material- og fargebruk for å skape et helhetlig preg gjennom hele leiligheten.